Тиждень безпеки дорожнього руху.

Традиційно в нашому закладі проводиться "Тиждень безпеки дорожнього руху", метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі.

В рамках тижня класними керівниками були проведені дистанційно тематичні уроки та бесіди на тему «Правила дорожнього руху. Автомобіль. Дорога. Пішохід», «Ми обираємо життя», «Безпека на дорозі – безпека життя!», "Безпечний рух - твій вірний друг", " Як я знаю правила дорожнього руху", "Правила безпеки під час переходу вулиць" , " В країні дорожніх знаків", "Безпечна дорога додому" .

Був проведений дистанційно конкурс дитячого малюнка на тему «Безпека дорожнього руху».

Діти показали, наскільки важливо сьогодні дотримуватися правил дорожнього руху, берегти себе та оточуючих і у вигляді малюнків.

Дякуємо всім учасникам конкурсу за цікаві, творчі роботи і сподіваємось, що дороги стануть безпечнішими, а учасники дорожнього руху – уважнішими та ввічливішими!

Ми впевнені, що діти усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на наших вулицях, дотримуватися правил дорожнього руху. Адже від цього залежить їх життя і здоров'я!

/Files/images/2022/9/изображение_viber_2022-09-14_17-05-00-954.jpg/Files/images/2022/9/изображение_viber_2022-09-14_17-05-47-423.jpg

Більше фото ТУТ.

Кiлькiсть переглядiв: 57