Фізкультура і спорт - це здоров'я!

Фізична активність є нашою природною потребою, необхідною для гарного самопочуття та загального благополуччя. Масовому залученню громадян до регулярних занять фізкультурою та спортом надають увагу в усіх країнах, адже це зміцнює здоров’я нації, посилює віру людей у власні сили, а також формує звички цивілізованого суспільства — дисципліну, чесну конкуренцію, почуття співпричетності. Наша країна завжди славилася видатними спортсменами, а залучати до спортивних занять якнайбільше дітей та дорослих є одним із завдань державної політики. Реалізації цієї мети сприяє День фізичної культури і спорту України, який щороку відзначається в другу суботу вересня.

День фізичної культури і спорту України нагадує нам у буденній метушні про те, що для підтримки належної форми та активності фізичним вправам не існує рівноцінного замінника. Вони не просто зміцнюють м’язи і покращують зовнішній вигляд, а й слугують профілактикою багатьох хвороб, зокрема, серцевих та ендокринних.

Крім очевидних переваг, спортивні заняття роблять людей дисциплінованими, додають рішучості, концентрації уваги та впевненості. Для дітей користь від спорту ще більша — він розвиває у малечі емоційний інтелект, навчає співпраці в команді, дарує вірних друзів.

Переглянути відео можна ТУТ.

Кiлькiсть переглядiв: 31