Відбувся благодійний ярмарок, присвячений Дню захисника України (14 жовтня) та визволення України від німецько-фашистських загарбників.

«За честь, за славу, за народ»

23 жовтня у Сахновщинській гімназії відбувся благодійний ярмарок, присвячений Дню захисника України (14 жовтня) та визволення України від німецько-фашистських загарбників.

Народе мій, пишаюся тобою:
Моя душа – частинка твого «Я».
Красою правди у святім двобою
Понад Майданом сонця лик сія...
Є нація! Хай знають всі у світі:
Ми є! Народ піднявся із колін!

Сьогодні, діти нашої матері України, наші бійці в зоні АТО сумлінно виконують свій синівський обов’язок. Вони – теперішній голос нашого сумління, наша гідність. Вони своїм прикладом показують силу та незламність українського духу.

«Революція гідності», події на Донбасі... Вони тривожать наші душі, не залишають байдужими жодного громадянина країни, і тому кожному з нас необхідно усвідомити, за що боролися учасники Революції гідності і заради чого пожертвувала своїм життям Небесна сотня, заради чого захищають нашу Україну воїни АТО.

І тому педагогічний колектив, учні, батьки Сахновщинської гімназії вирішили розпочати акцію милосердя

Захід покликаний сприяти дуже благородній меті – кошти виручені із осіннього ярмарку будуть перераховані учаснику АТО, котрий отримав поранення в одному з боях, колишньому випускнику нашого закладу.

На ярмарок діти принесли дуже багато тістечок, печива, пиріжків, тортів. Також на продаж було виставлено маса різноманітних виробів.

А щоб підтримати боєздатність Української армії, бойовий дух солдатів й офіцерів учні написали листи бійцям, виготовили обереги, намалювали малюнки.

Ми повинні рухатись вперед новими шляхами, до нових звершень, до нових висот.

Рухатись разом – дорослі і діти.

«Ми тут. Ми всі. Ми є. Ми гурт. Єднаймося. Ми є той грунт подій майбутніх вирішальних»

Подробиці дивіться у фотоальбомі.

Кiлькiсть переглядiв: 47