Місячник БЕЗПЕКИ РУХУ «Увага, діти»

Добігли кінця дні літніх канікул, а це означає, що діти щодня прямують до школи і зі школи додому.

Їх вабить вулиця, адже тут відбувається багато цікавого, захоплюючого, і через це діти іноді потрапляють у небезпечні для життя ситуації.

З кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах країни. А це, в свою чергу, підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів. Тому великого значення набувають знання правил дорожнього руху та їх дотримання

Місячник безпеки дорожнього руху - це дні масштабних та інформативних заходів, націлених на підвищення обізнаності та усвідомлення кожним найгостріших проблем безпеки дорожнього руху.

Відповідно до тематики Місячника «Увага, діти», в гімназії були проведені загальні заходи, а саме: виховні години, години спілкування, уроки: у 4-Б класі на тему: «Вивчай! Знай! Виконуй правила дорожнього руху» вчитель Нестеренко Н. А.., 4-А – урок-тренінг «Правила дорожнього руху» вчитель Мокрій Л. І.

Але найбільш запам’яталась зустріч із працівником ДАІ у 5-6 класах. Школярі активно брали участь в обговоренні теми, відповідали на питання інспектора і показали свою обізнаність у правилах дорожнього руху. Ми сподіваємось, що проведені заходи допоможуть учням уникати аварійних ситуацій на дорозі, і вони ніколи не стануть їх провокаторами.

Кiлькiсть переглядiв: 182