10 січня 2014 року гімназисти взяли участь у зимовому чемпіонаті з інтелектуальних ігор.

Якщо є світло в душі,
Буде краса в людини,
Якщо є краса в людини,
Буде гармонія в домі,
Якщо є гармонія в домі,
Буде порядок у нації,
Якщо є порядок у нації,
Буде мир у світі.

Сучасні умови вимагають від молоді неабиякої активності та дієвості, а також відповідальності за своє майбутнє, а в сукупності – за майбутнє держави. Саме молодь є рушійною силою розвитку, здатною привернути увагу уряду до нагальних проблем молодих людей і населення в цілому. Проте державі необхідно забезпечити комплекс необхідних умов для формування гармонійно розвиненої особистості, громадянина своєї країни.

10 січня 2014 року гімназисти взяли участь у зимовому чемпіонаті з інтелектуальних ігор. Діти були розформовані на дві групи – старшокласники і учні середніх класів, важливу роль грає те, яким є їх інтелектуальний рівень і якими вони вийдуть зі стін нашої гімназії в життя. Це повинна бути така молода людина, яка має не лише певний обсяг знань і навичок, а й перш за все відповідні життєві компетенції. Особистість може досягти зрілості «лише через громадянське бачення світу, через оцінку всього, що відбувається навколо, із позицій власної активної участі та відповідальності за те, що відбувається в суспільстві…»

Значна увага приділялася організації учнівського самоврядування. Виховна робота була спрямована на формування світогляду старшокласників, їхньої активної життєвої позиції, виховання громадянина – патріота України.

В чемпіонаті були використані урізноманітнені завдання, з різних наук, логічні запитання, історичні факти та інші.

Всі учні нашої гімназії задіяні в після урочний час та регулярно приймають участь в таких чемпіонатах. Крім інтелектуальних ігор вони неодноразово відзначалися спортивними досягненнями, регулярно приймають участь у виставках-конкурсах творчих робіт як районних, так і обласних.

Кiлькiсть переглядiв: 123

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.