День знань!

Дорогі педагоги, учні, батьки та гості нашого ліцею!

Знову ранок першого вересневого дня повниться мелодійними звуками шкільного дзвоника. Знову вулиці міст і сіл розквітають від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх квітів. Ностальгічні погляди дорослих , душевний щем, смуток і радість - переплелися разом. Це наш край, наша держава зустрічають День знань - справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності. Усі шляхи цього дня ведуть до школи. Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги - дороги до знань, до нових звершень. Особливим , і безперечно, визначальним у житті він стане для милих першачків, які тримаючись за батьківські руки, вперше ступлять на незвіданий шлях. Не менш важливим він буде для одинадцятикласників, яким доведеться обирати професійну стезю. Яким буде їх вибір - залежит тільки від них. З усією теплотою серця цього дня висловлюємо слова подяки за щоденну напружену, титанічну працю вчителям, які не тільки щедро діляться своїми знаннями, а й виховують молоде покоління свідомих громадян, справжніх патріотів своєї держави. Зі святом Вас!

Сьогодні на нашому святі була присутня гостя - Мостова Г.М., голова відділу освіти Сахновщинської РДА Харківської області. Вона привітала усіх з новим навчальним роком і побажала успіхів у навчанні.

В цей день до першого класу повели учнів вчителі початкових класів - Приходько Валентина Олексіївна та Олендаренко Оксана Олександрівна. А на останній навчальний рік одинадцятикласників повела Зуб Антоніна Миколаївна.

/Files/images/20190902_090256.jpg/Files/images/20190902_090316.jpg/Files/images/20190902_091149.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 235

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.