Рятівниками МЧС проведено навчальні заняття по евакуації працівників та учнів школи на випадок надзвичайної ситуації.

13 листопада в нашу школу завітали пожежники, вони провели навчальну евакуацію. Кожен розуміє, яку грізну небезпеку несе пожежа і як важливо вберегти від біди наших дітей. Картинки, які ми з малих років бачимо на стінах - грізні язики полум'я, люди з вогнегасниками, а також схеми евакуації з нескінченними стрілками. З метою запобігання паніки та забезпечення безпеки всіх присутніх в навчальному закладі під час виникнення екстремальної ситуації, 13 листопада була проведена евакуація нашої школи на випадок пожежі.

Під час сигналу тривоги – 3 довгих дзвоника – персонал та учні школи сповіщаються про виникнення надзвичайної ситуації та про початок екстреної евакуації школи.

Почувши сигнал тривоги, учні у супроводі вчителя, який йде позаду всього класу, організовано пересуваються до виходів. Відповідальний за ЦО координує роботу по евакуації та не допускає скупчення та паніки дітей на виході зі школи.

Учні та колектив після виходу з приміщення школи організовано пересувалися на спеціально відведене місце, де шикувалися в шеренгу по класах.

Після прибуття класів на місце терміново проводилася перекличка, на якій кожен вчитель повинен повідомити про наявність дітей в класі (на цей день) та доповісти кількість евакуйованих дітей.

Евакуація була проведена вдало, так як учні та працівники школи в достатньо короткий проміжок часу організовано, без паніки та скупчень залишили приміщення школи.

Кiлькiсть переглядiв: 137