Відбулася зустріч учнів 10-11-х класів з учасниками АТО - випускниками нашої школи.

День Захисника Вітчизни в нашій школі.

Свято встановлено 14 жовтня 2014 року Указом Президента України Петра Порошенка з метою вшанування мужності, бойового подвигу та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, самовідданості громадян, які присвятили своє життя служінню Українському народу, збереження та розвитку національних військових традицій , сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві, посилення суспільної уваги та турботи про захисників рідної землі та на підтримку ініціативи громадськості.

Щороку 14 жовтня, у день Покрови Пресвятої Богородиці, УПА та українських козаків, відзначається День захисника України.

13 жовтня у нашій школі відбувся захід, присвячений воїнам, які воюють, воювали і полягли на Сході України, захищаючи нашу землю. На зустріч з учнями школи завітали воїни АТО, випускники нашої школи: Іванов Андрій Анатолійович, Єлтишев Валерій Валерійович, Мартинов Олександр Олександрович, які провели «Урок мужності» з учнями 10-11 класів в рамках тижня предмету «Захист Вітчизни» та з метою патріотичного виховання молодого покоління.

Учні школи 2-7 класів взяли участь у виставці малюнків, присвячених Дню Захисника Вітчизни.

Кiлькiсть переглядiв: 284

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.