Повернутися до звичайного режиму

Новорічні свята в Сахновщинській гіназії

«Сьогодні весело у нас

Ми Новий рік стрічаємо.

Усіх, хто в гімназії у цей час

Ми гаряче вітаємо»

Таким віншуванням Сахновщинська гімназія зустрічала і вітала усіх школярів та батьків з Новим 2017 роком! Новорічні свята в Сахновщинській гімназії – це справжнє дійство-феєрія! До нього готувались заздалегідь і дітки, і батьки, і вчителі. Новий рік… Це свято асоціюється з яскравою новорічною ялинкою, Дідом Морозом і Снігурочкою, веселими піснями, запальними танцями і хороводами.

Учні 1-6 класів здійснили подорожу "Лісовою стежиною казок". Учні 1 класу закружляли в своєму «годинниковому» таночку, а учні 2 класу запросили всіх до веселого танка. Божественні ангели, учні 3 класу,виконували пісенні бажання Діда Мороза та Снігурки. Четвертокласники зуміли розвеселити зал своїм сучасним танком.

Учні 7 – 8 класів також вірять у чудеса,тому їхній новорічний ранок також був сповнений пригод, розваг, радості і дитячого щастя. Учні підготували та провели справжні вечорниці.

Новорічний карнавал у 1-7 класах запам’ятався світлим, легким і веселим настроєм, дружніми хороводами, жартівливими сценками, цікавими конкурсами, колядками і щедрівками, загадками.

Учні 9-11 класів також радіють приходу нового 2017 року. Впродовж двох годин поспіль учні збірної команди гімназії та вчителів змагалися в новорічному КВК, зібрали повний зал вдячних і щасливих глядачів: батьків, друзів, рідних… Шаленими нескінченними оплесками не відпускали артистів глядачі… Свято залишило незабутні враження у дітей, батьків та присутніх гостей. Фотозвіт

Кiлькiсть переглядiв: 252

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.